Schuchardt Maskin – nya stjärnskottet på verkstadshimlen

Schuchardt MaskinSchuchardt Maskin är ett företag som erbjuder olika verktyg och maskiner och liknande föremål till främst verkstadsindustriella företag. Från deras lagar skickar de själva ut de verktyg och maskiner som beställts och har arbetat på liknande sätt sedan de startade 1899. Under de över 100 åren de arbetat inom branschen har de växt stadigt och lärt sig av många misstag samt lärt sig vad som behövs för att lyckas på den nivån de befinner sig på. De har också bidragit starkt till den utveckling Sverige haft under detta århundrande genom att tilldela verktyg och maskiner till de företag som byggt upp Sverige. På samma plats som deras lager ligger har de också sina kontor och en utställning, allt i kärnan av Huskvarna.

Det är alltså främst online du handlar dina verktyg och maskiner hos Schuchardt Maskin. Eftersom de själva säger sig värdesätta trygghet och garanti så vill de naturligtvis att du ska känna dig just säker när du handlar hos dem. Därför har de både returrätt och funktionsgaranti på dina varor. Det är också mycket enkelt att handla. Alla produkter går att hitta på deras webbplats där du kan sköta allting. Är du inte bekväm med att handla online går det mycket bra att sköta beställningen via telefon, fax eller e-mail. Schuchardt Maskin vill att ni ska känna er säkra oavsett vilket alternativ ni väljer att använda er av.

Med sina 100 år i branschen har en stor erfarenhet växt fram. Den personliga servicen man som kund kan få av de professionella anställda hos Schuchardt Maskin är alltså mycket värdefull och någonting man bör ta till vara på. Frågor går att ställa om allting som rör verktygen, maskinerna eller vad de bör användas till. Om du har möjlighet är det bästa såklart att besöka dem på plats. De tar varmt emot dig i Huskvarna under öppettider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website