10 recept för dig som grillar med en Pelletsgrill!

För er som inte känner till pelletsgrillar är de konstruerade och utvecklade för att använda värmepellets som sin huvudsakliga bränslekälla, och de har blivit mycket populär på den senaste tiden. Värmepellets erbjuder hög smak och de ger också en jämnare temperatur än både kol och ved. Så för dig som har en grill som eldas med värmepellets –  här kommer 10 riktigt bra tips för grillning, rökning och bakning på din pelletsgrill.

  1. Strip Steak: Dessa biffar är lätta att förbereda och är alltid en måltid som fungerar.
  2. Low ‘n’ Slow Smoked Brisket: Otroligt mör och härligt rökigt nötkött. Perfekt för en fest och några dagar av läckra rester.
  3. Chipotle Rubbed Tri-tip: En utsökt rökig upplevelse på en klassisk (och ändå mycket underskattad) styckdel av nötkött – tri-tip.
  4. Den perfekta ostburgaren: Att grilla malt nötkött på en pelletsgrill är en riktig hitt.
  5. Prime Rib: Med en pelletsgrill är det lätt att laga prime rib. Värt att testa.
  6. Rökta revben: Den långsamma tillagningen på låg värme tillsammans med och röken gör dessa revben perfekta varje gång.
  7. Fläskfilé insvept i färsk rosmarin: En färsk bukett örter från trädgården ger fläskfilé perfekt smak som passar bra för en sommargrillning.
  8. Slow Smoked Pulled Pork: Mer känd som Boston Butt Barbecue, är den mest smakrika och lätta måltid du kan göra när det kommer till att laga mat på en pelletsgrill.
  9. Skinka i alla brådska: Fläskkarré är perfekt att grilla. Då denna styckdel har mycket insprängt fett så kan du inte misslyckas med denna köttbit på din pelletsgrillen.
  10. Sweet & Salt Pork Belly: Här använder vi både salt och socker att gnugga i vår fläsksida med. Mycket smakrik och smidig att tillaga. En billig och populär rätt.

4 thoughts on “10 recept för dig som grillar med en Pelletsgrill!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website