Miljövänliga förpackningslösningar löser dina transportbehov

Transport är något vi alla sysslar med. Vi transporterar oss själva från olika ställen till andra, vi transporterar olika saker vi har med oss från den ena platsen till den andra och vi hjälper till med transport av andra människor otaliga gånger. Speciellt vanligt är det att du sysslar med transport om du har barn. Tennisklubben, fotbollslaget, pianoskolan, danssalen, schackklubben och vem vet vad dina barn har för hobbys. Andra som transporterar människor hela dagarna är de som arbetar inom kollektivtrafiken eller på flyg. Här hjälper de människor att ta sig från den ena platsen till den andra på ett mycket enkelt och smidigt sätt.

Men det är inte alltid man vill transportera några människor utan istället vill transportera något fysiskt objekt. Och det kan ju också vara så att man inte har möjlighet att göra detta själv. När du vill transportera något fysiskt föremål från England hem till din villa i Växjö känns det kanske inte alltid så relevant att åka och hämta varan och transportera hem den. I de lägena behöver du transportförpackningar av hög kvalitet.

Det svenska företaget Nefab är kända för sina förpackningslösningar för transport och logistik av hög kvalitet, speciellt förpackningar anpassade för export. Bland Nefabs sortiment av envägsförpackningar hittar man varumärket Expak, som är förpackningar i plywood. Utöver det finns även wellådor och lastpallar som alla ger en bra lösning på transportbehoven i exportsammanhang.

Nefab är också ett företag som tar ett stort miljöansvar genom att arbeta med hållbar utveckling, ett arbete som företaget själva anser spelar en stor roll i Nefabs konkurrensfördel. En del av Nefabs affärsidé är det som kallas “Gröna initiativ” och erbjuder därigenom kompletta förpackningslösningar som minskar miljöpåverkan och totalkostnad. Nefab erbjuder också en miljöanalys genom sin rådgivningstjänst, där företag kan få omfattande miljö- och livscykelsanalyser av förpackningslösningar.

Transport är alltså en stor del av vår vardag, oavsett om vi arbetar med det eller inte. Många använder till och med ordet för att beskriva en direkt handling: ”Jag måste transportera mig från tv-soffan till sängen nu, så att jag kan få den sömn jag behöver”. Hur använder du dig av transport? Och hur påverkar din transport miljön?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website